Ти від мене, так далеко, як місяць від сонця...
Зійшла перша зіронька зорить до віконця.
Запалив осяйну лампадку - свічу небокрай
Кличе закоханих лебедів в зелений гай.
О,зоряна Богине муз - луна, луна, луна...
Закоханих мрій пісня - мелодійна струна.
Ти візьми на корабель, на острів щастя до зір...
Нехай звучить музика про любов з синіх гір.
Ой світи, світи дороги - місяць, місяченько -
І веди мене туди, де моя миленька.
Ми між синіх гір немов два птахи у польоті
І з'єднає наші серця пісня у ноті.
Я подарую перстень з алмазом у сто карат...
Ти моя квітка троянда - п'янкий аромат.
Я твій, я твій, ти навіки будеш моя, моя...
У моїй міцній руці ніжна рука твоя .
Для двох сердець потрібна любов щастя й фортуна
Океан зір ,де дзвенить блакитна лагуна.
Щоб стрічати удвох ясне сонечко світання
В заметіль зими в душі цвіла квітка кохання .