СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ! БОЖА ПРАВДА про вчителя-філолога ЗСШ100 м. Львов-Г. Заболотної
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ВОЛОДАРЯ ІСТИНА!
Божа Правда про “вчителя-філолога” СЗШ № 100 м. Львова – Заболотну Галину Богданівну, де директором був – Василь Титар, який до Мене був під приворотом відьми, який завжди допомагав й допомагає злу, й робить усе для зла…
Усі люди Описані Мною у Моїх Книжках – Вірші, Прози, в Моїх Відкритих Листах, в Зверненнях, в Моїй Божій Правді, тощо, усі ці люди у більшості – полова!
Всі люди, котрі допомагають злу, чи приховують зло – полова.
О, БОЖЕ, ЯК МОГЛА Я ПРОПУСТИТИ
О, Боже, як могла Тебе я пропустити у своїм житті.
Прости, мені мій гріх й мою любов до Тебе ревну, Отче!
В брехні завжди живу, хоч вчу дітей своїх я жити в доброті,
Бо вчитель я – у сотій школі Львова й зло в груді моїй клекоче…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
05.11.2023 р.
Написано ранком – 06:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)