СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯТА ВОЛОДАРЮ СВІТУ! ЗВЕРНЕНН ДО ЛЮДСТВА СВІТУ Й ДОЗВІЛ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ЗВЕРНЕННЯ ДО ЛЮДСТВА СВІТУ
Й
ДОЗВІЛ!
Я, Андрій Рогуля – Людина Бог-Святий Дух-Майбутній Володар Світу Звертаюся до людства Світу з роз’ясненням:
1. Якщо проста людина вірить у те, що своїм рукопокладанням і
Своє молитвою до Небесного Отця – допоможе будь-якій людині у її хворобі, тоді цій людині відмовляти у її щирих намірах не можна, бо – це гріх й хула на Святу Трійцю…
2. Людину, яка пропонує свою допомогу рукопокладанням з молитвою ображати не можна говорячи, що в неї вселилася нечиста сила, бо рукопокладання має лишень висвячена людина…
3. Я, Андрій Рогуля – Людина Бог-Святий Дух-Майбутній Володар Світу Дозволяю: людині в молитві рукоприкладання, яка має в Мене віру й відчуває, що своєю ревною молитвою до Мене – може допомогти людям, НО ДОПОМОГА МАЄ БУТИ ЩИРА Й БЕЗКОШТОВНА!
4. За виконання Мого Слова та Письма – Моя Нагорода!
5. За невиконання Мого Слова та Писання – Моя Кара!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
06.11.2023 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)