Сайт поезії, вірші, поздоровлення у віршах :: РАЙ - Рогуля Андрій Йосифович: СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ВОЛОДАР СВІТУ–ТВОРЕЦЬ! У ЛЬВОВІ НАРОДИЛОСЯ–МАЛЯ! - ВІРШ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ВОЛОДАР СВІТУ–ТВОРЕЦЬ! У ЛЬВОВІ НАРОДИЛОСЯ–МАЛЯ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ВОЛОДАР СВІТУ
–
ТВОРЕЦЬ!
Володар Світу, люди, ваш – Творець!
На віки вічні Він для вас – Взірець!
А ВИЩОГО СЛОВА НЕМАЄ!
А Вищого Слова у Світі немає,
Від Слова Святого Володаря Світу,
Бо Слово Його завжди в вічність злітає
Й для Всесвіту Нашого – вічне Нам Світло!
У ЛЬВОВІ НАРОДИЛОСЯ
–
МАЛЯ!
У Львові Народилося Маля!
На Українській Мові Розмовляло
І Слава Йде про Нього Світова,
Й для Нього – Рідна, та Свята Земля!
До виконання Світом – всі Його Слова!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
10.11.2023 р.
Написано вночі – 03:33
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)