СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВТА ВОЛОДАРЮ СВІТУ! ПОВТОРЯЮ УСІМ! ВСІМ ЛЮДЯМ Й НЕЛЮДАМ!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
ПОВТОРЯЮ УСІМ!
Повторяю усім на Планеті Моїй,
Що Правління у Краю Моєму – навічно!
Не плекайте невіри собі жодних мрій,
Бо в людей поведінка – публічно панічна!
Повторяю усім на Планеті Земній,
Що Правління Моє – назавжди у Хатині!
Помічник з Сім вітрів на Землі – буревій!
Я Зійду до вас, діти, в Святому Промінні…
ВСІМ ЛЮДЯМ
Й
НЕЛЮДАМ!
Я всім людям і нелюдам Світу Пишу,
Що до вас у Вогні Я Святому Прийду!
Я Порушу у Світі диявольський шум,
Заберу Я з Землі усе горе й біду…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
11.11.2023 р.
Написано ранком – 05:55
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)