Ми всі переможемо
Ворогів усіх.
Ми здолати зможемо
Їх. Й веселий сміх,
А не плач, лунатиме
В кожного із нас.
Щастя відчуватиме
Кожен з нас в той час.
Ми радіти будемо
Перемозі тій,
Що усе ж здобудемо
У війні ми цій.
Мить ця наближається
З кожним днем до нас,
Бо уже кінчається
Хай й поволі час
Цей важкий, що маємо, –
Темний час війни.
Ворогів здолаємо
Всіх. І більш вони
Ввік не зазіхатимуть
На чуже добро,
Край наш не займатимуть.
Батько наш Дніпро
І земля ріднесенька
В нас усіх одні.
Йде війна. Біднесенька
Земленька. Та ні,
Вічно не триватиме
Ця війна на ній,
Бо невдовзі матиме
Вже кінець же свій.
Ми все ж переможемо.
Прийде мир до нас.
Лиш борімось! Зможемо.
Цей настане час.
Євген Ковальчук, 12. 10. 2022