СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ! НІХТО НЕМАЄ ПРАВА!
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
НІХТО НЕМАЄ ПРАВА!
Ніхто з людей немає права піднімати руку на людину!
Ніхто немає права бити й ображати на Землі дітей!
Нікому на Планеті не Прощу Я ні одну страшну провину!
Моє Писання варто зрозуміти всім, бо всі Мої ви – діти…
Ніхто немає права обкрадати Мій народ й Мою Святу Державу!
Я Сотворив Усесвіт Свій й мирян Своїх – Собі та людям всім на Славу…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
15.11.2023 р.
Написано ранком – 04:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)