***
Так..!
Найкраще є вдома,
Якщо він в тебе
Є..,
А коли немає --
То тоді ти шукаєш
Можливості
Для себе
Побудувати, чи знайти
Той дім, а чи місце,
Як затишок..,
Де проявляться твої
Таланти,
Задуми,
Прагнення,
Бажання,
Відповідність реалізації
Планів та мрій,
Що переповнюють
Твою душу
В тобі
І...
Не важно, де будеш
Вже тоді ти,
Бо все ж
Тебе буде, завжди :
Тягнути,
Вести,
Вертати,
Хоть подумки,
Чи у снах --
Туди,
Де ти народився
Та де виріс,
Як початок формування
Тих бажань,
Якими живеш зараз --
У повноті осмислення
Свого "Я"
І своїх дій,
Якими реалізувався
В цьому такому
Складному,
Суєтою вибору
Та випробувань --
Житті
Хоть би й на чужині...
-------------------------------------
16.11.2023; Paris (Aurora) ===================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
====================