СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ! ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ! Я В НІЧ ПРИЙДУ ХОЛОДНУ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
Я В НІЧ ПРИЙДУ ХОЛОДНУ ДУЖЕ!
Я, Світе, в ніч Прийду до вас холодну дуже і з дощами, та громами
Й Розвію, люди, Я думки, бо думати, як думаєте ви – негоже!
росія й москалі вбивають нарід український брудними руками.
Чинити на Моїй й Твоїй Землі, Мій Рідний Батько Боже, так негоже!
Я в ніч Прийду до вас холодну дуже і з дощами, та громами, діти!
Карати буду на Святій Планеті зло, бо Знищу Я його з корінням!
Бандити будуть Знищені, а люди мають жити і любити, та радіти!
Людці, очікуйте тремтіння – зазіхнули на Всевишнього Проміння…
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
16.11.2023 р.
Написано ранком – 04:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)