Повір мені , що я вже не скучаю,..
Наллю в найкращу філіжанку чаю.
Колись я завжди наливала дві,
Мабуть, сьогодні вперше - лиш собі!.
З'їм найсолодшу дорогу цукерку.
Чи ж долю обдурю - гірку і тЕрпку? ..
Нехай іде, але мій двір минає,
У полі вітру іншого шукає.
А я вже нажилась, набідувалась...
... Маленька радість у душі зосталась!
Цю іскорку надії роздуваю -
Наллю в найкращу філіжанку чаю.
Вона зігріє серце і потішить,
Пообіцяє, що не буде гірше.
... А там - Різдво, і Новий рік і свято,
... І я почну весну свою чекати!..