Твоя душа кулькою зрине,
По сорока днях смерті тіла.
Навіки тоді тебе покине,
Так вчинити часто кортіло.
На третій день тіло в могилі,
Ні жалю не відчує, ні суму.
Не раз над нею голови схилять
На похоронах людей тлуми.
Про тебе час пам'ять зітре,
Коли в холод, чи тепло року,
Останній, хто знав тебе вмре,
Смерть далі робитиме кроки.
28 жовтня 2023 р.