СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ! СЛАВА НАВІКИ БОГУ!ПРИСВЯТА! БОЖА ПРАВДА ПРО ЦИБА, КОБИЛУ ГАГАЛОВИЧІВ І ТИМЧАКІВ
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
БОЖА ПРАВДА про слуг слуги диявола – злочинця ”директора” Стрілківського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів-ліцей Стрілківської сільської ради Старосамбірського району Львівської області
Ярослава Циба, бібліотекарки ліцею Люби Тимчак, Гагаловичів і Тимчаків…
ЧОМУ НЕ СПИШ?
Чому не спиш й скидаєш фото?
В Очах Твоїх – давно скорбота!
Людино, завтра – вже субота.
Тебе гнітить Твоя робота.
Немає Правди в Божім Світі!
При владі – ЦИБИ ПАЦЮКИ
І ГАГАЛОВИЧІ НЕМИТІ,
КОБИЛА ЛЮБА, Й ТИМЧАКИ.
Чому не спиш, Моя Людино,
Зміню небавом Божий Світ!
Людців Я в Ньому Ліквідую,
Повір Мені, Моя Дитино!
Чому, Моя Миряночко, не Спиш?
Давнісінько журу Я зрю Твою!
Я Знищу нечисть – в Ріднім Краю й в Стрілках!
Покров Тобі Своїм Я Духом Дав й Рукою!
Журбу Я Заберу навік Твою від Тебе!
Лягай й відпочивай щоночі у молитві!
Всіх кривдників Твоїх до смерті буде трепет,
А Я Стою із їх хазяїном дияволом у битві…
Не буде в Україні – Цибів, Гагаловичів і Тимчаків,
Це криси й мародери, і антипка *** бо в пекло йдуть на дно.
Таке лайно показує лишень кіно, воно у владі в Нас – давно…
Чому не спиш й скидаєш фото?
В Очах Твоїх – давно скорбота!
Людино, завтра – вже субота.
Тебе гнітить Твоя робота...
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
19.11.2023 р.
Написано ранком – 05:13
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)