Чому всміхаються до мене зорі
Тихенько шепчуть щось мені
Підморгують, чарують, мимоволі
Милуюся їх неземній красі.
... Сьогодні добре так мені
Душа радіє і сміється
Тебе чекає... і здається
Що ось ти зараз будеш тут.
Мій захисник, моя надіє
Я знаю, вороги підуть
Війна зкінчиться неодмінно
Ти тільки бережи сумлінно
Кордони наші там, я тут.
Вкраїну зберегти поможуть друзі
Що пліч-о-пліч з тобою йдуть
Лиш чистоту свого кохання
Зародженого тихо на світанні
Не розділить на мідяки
Лиш можем ми, і я і ти.
Спустились зорі, почуть розмову
Мої ви свідки, мій телеграф
Я говорю до них, й надіюсь
Що ти, в цей самий час
Угору очі підіймаєш
Зі мною ніжно розмовляєш.
Вони все бачать, усе знають
І радо нам допомогають
Дивлюсь на них, як в твої очі
І мало, мало тої ночі
Щоб все повідать, розказать...
Я буду завжди... тебе ждать