Я напишу тобі листа
Я знаю, ти чекаєш,
Сказати хочу не спроста
Бо знаю, пам'ятаєш
Про мене ти у кожну мить,
А я далеко, справи
Та хочу іноді просить
Звари будь ласка кави...
Спитай тихенько, -
Поруч сядь,
Про успіхи й невдачу,
За мене так переживать
Лиш можеш ти! Я бачу,
Я бачу їх, мов уві сні
Твої чудові очі
Вони прекрасні і сумні,
І вдень і серед ночі
Твій погляд у душі завжди
Теплом він зігріває
Ще трохи, зачекай, зажди!
Лиш час терпіння має...
Я напишу тобі листа
Я знаю, ти сумуєш,
Життєва доля не проста
Тобі припала! Чуєш,
Я вірю, чуєш ти мене
На відстані далекій,
І час той швидко промине,
Повернуться лелеки
В своє закинуте гніздо
Великими птахами
І знову разом на Різдво
Святими вечорами
Ми будем радісно співати
Молитви та колядки!
Скажи, я хочу знати
Чи не даремні згадки?..
Я напишу тобі листа
Я знаю, зрозумієш,
До болі стиснуті вуста,
На відстані зігрієш
Мене ти у морозну ніч,
Лише думками! Прошу,
Тебе я прошу віч-на-віч
Прости мене за ношу,
За тяжку ношу сподівань,
За ночі ті безсонні!
Я довго йшов до тих зізнань,
Немов в свої долоні
Мене ти ніжно пригорни,
Пробач за мрію-втіху,
Та віру в серце поверни,
Як ластівку під стріху...
Я напишу тобі листа
Бо знаю, ти чекаєш,
Сумуєш, віриш, просто так
За все мене прощаєш!
Бо я у тебе лиш один
І ти одна у мене
Найкраща в світі,
Я - твій син,
Кохаю тебе, нене!