От і кінець. Твоя молодість правди не варта.
Ти більше не будеш тим, ким ти раніше бував.
Замкнулося серце, у лексиці замість слів - мати.
Так хочеться чути від інших: "Його вже нема".
Радіють нехай. Я їх, схоже, уже не почую.
Так хочу забутись, так хочу мовчати. Завжди.
Я прагну тепер ідеальним лишитись. Чому так?
Бо та ідеальна людина - це мертва. Лиш слід...
Зневіра, злість, сум і депресія - вісь всередині.
Не було ні опору, але всім чхати на те.
Мені якось байдуже, що я типовим став нині.
А знаєш що, Курте? Мав рацію ти. Отаке.
Здається мені, що насправді я хочу померти...
Бо біль роздирає зсередини, б'є в глибину.
А також здається, що краще не був б я поетом...
Вірші провокують в мені галактичну війну.
21.05.16
Не помирати,ні!!!Очищуватись через біль...Пізнавати суть буття...ставати сильнішим...досконалішим...гартуватм свій дух і тіло...стати кращим із Людей...
Гарні у Вас вірші, хоч і навіюючі нотки депресії. Подобається таке. Якщо Ваша галактична війна призводить до таких творів, то це найкраща війна, яку я знаю...
Systematic Age відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Вогонь серця
Холодок думок
А між ними
Війна
То вистрели
Гарячим словом
Зроби на папері рядок!
------------------------
Хвіст пістолєтом і не вішать носа.
Творчих успіхів!
Systematic Age відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
ПОЕТЕ ,ЖИВИ НА ЩАСТЯ РАДІСТЬ ЛЮДЯМ
ТВОЄ СЛОВО СОЛОВЇ ПОНЕСУТЬ У СВІТИ
НЕХАЙ БІЛЬ КРАЄ ДУШУ ЩЕМИТЬ У ГРУДЯХ
НЕ ЗДАВАЙСЯ БОРИСЬ ЗА ЩАСТЯ І ЗОРЕЮ СВІТИ
ГАРНО ПИШИТЕ МОЛОДЕЦЬ
Systematic Age відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Пацанчик не журись!Рано чи пізно-все буде добре!не сумуй виговорись близькому другу!Збав напругу у середині.Посміхнися!Давай зімною- покажи зуби!
P.S.Не лінуйся, бо я провірю!!!
Systematic Age відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00