Ти - літнє тепло... ні, Ти - спека
для серця мого... у неволі...
нестерпно-солодкій... до болі...
близька... і настільки далека...
моя... невловима лелека...
хоч поряд... однак не в долоні...
і все ж... почуття - у полоні... -
як сонце... Ти грієш... здалека...
Ти - світло... у темряві повній
моєї душі... - ясні зорі... -
це очі твої неозорі,
замислено-мрійні, безмовні...
мої... два світи невгамовні,
як море... безмежно-просторі...
Їх сила... краса... апріорі -
небесні... а втім - невимовні...
Ти - радість і сміх... в океані
печалі... солодка краплинка...
цілюща... мій світ і хатинка...
для пристрасті... миті жадані... -
твої... поцілунки... незнані...
моя... невід'ємна частинка...
життя... не лише - половинка... -
Ти - все... пік емоцій... на грані....
15.10.20