Шановні друзі!
Вітаю Вас з Трійцею!
Миру,здоров*я, злагоди, добра!
Розуміння, віри в серці
І душевного тепла!
***
Ой зелені свята, зелені…
Поглянь скрізь, ця пора чудова,
Все довкола, жваво зеленить,
Посріблилась трава шовкова,
Вже розквітли квіти, день яснить.
Ой зелені свята, зелені…
Не блукав ранок у тумані,
Сонце пестить, землю ніжненько,
Златий промінь розчертить грані,
Спів птахів, звучить веселенько.
Ой зелені свята, зелені…
Прикрасились зіллям оселі,
Підвіконня чебрець очепурить,
Злегка промінь щастя озорить,
Нам би спокою, радості мить!
Ой зелені свята, зелені…
Жаль війна, душу й серце ятрить,
Вояки, хоч й б’ються завзято,
По кордонах, землиця горить,
Не всі діви матимуть свято.
Ой, зелені свята, зелені…
Просить Бога, дівчина й мати,
Най би свято, були б веселі,
Хай замовкнуть, вже всі гармати,
З нами правда! Нас не зламати!
Ой, зелені свята, зелені…
Сердець трепіт, у душах мрія,
Буде мирно,сплетуть віночки,
Втіша віра, гріє надія.
Украсять квіти всі ставочки!
Перемога, нам буде святом!
12.06.2022р