Люди, радійте, ви першій зіронці, ясній,
Златом засяяла у вишині небесній,
Віщає нам - народилось боже дитятко,
Ми привітаймо, заспіваємо колядку!
О добрий вечір господар, Бога славимо!
Та із Святвечором всіх, щиро вітаємо!
Най Ісус мир подарує й щоб мали силу,
Здолати ворога, мати долю щасливу,
Вижити важко, нині йде війна жорстока,
Та дух козацький сильний, ймовірність висока!
За столом славимо святий вечір і днину,
Тож ми помолимось, хай збереже дитину,
Що у боях сміливо усіх захищає,
За нами правда, бо ж це все Всевишній знає,
Люди, радійте, всі першій зіронці, ясній,
Златом засіяла у вишині небесній,
Віщає нам, народилося боже дитятко,
Ми привітаймо та заспіваймо колядку!
07.01.2023р