З діда-прадіда ви на землі:
Ось скубуть каченята травичку,
Є кролі, і корова, й теличка,
Без худоби в селі так незвично,
Молоко є щодень на столі.
Агроном, тракторист чи бджоляр –
Скільки ж треба селу вправних рук тих!
Щоб полиці були у продуктах,
Доглядай, бур’яни вічні цюкай,
Урожай має дати земля…
Ферма, сад чи лани зернових –
Ви прийміть щиру дяку за працю.
Комбайнеру вклонюсь і доярці,
Хай дозріє, збереться, продасться.
Бог за відданість благословить!
Тил надійний у роки війни –
Ваші руки дбайливі в мозо́лях,
Є всього в Україні доволі,
Ми вам зичимо мирної долі,
Хлібородних і сонячних нив!