Пісня "НОЧІ ОСІННІЇ " . Слова Валентини Малої.
Музика і співак згенеровані ШІ ( Штучним Інтелектом )
Світлини взято із інтернету.
Приємного прослуховування.
Ночі осіннії, ночі шаленії…
Для двох сердець –то купіль незрівняная,
Мрії про щастя легкі,незбагненії,
Ночі осіннії,ночі блаженнії.
Ну то і що,що душа притомилася.
З осінню в парі у сум нарядилася.
Та серед осені є літо бабине
Для всіх чудовеє і незвичайнеє.
В танці кружляють осіннії крапельки,
Шальки із золота порозстелялися.
І павутинки - тонкі повелительки
До рукава чи трави притулилися.
Ранки осіннії, ранки чудовії,
Світ одягається в почуття новії.
Меланхолія літає ,мов ластівка.
Може,то -сонная вигадка осені…
Й Ночі осіннії, ночі шаленії…
Для двох сердець –то купіль незрівняная,
Мрії про щастя легкі,незбагненії,
Ночі осіннії,ночі блаженнії.
13.10.2018р.