Будь горда, не побивайся за ним,
І не вийся змією до його ніг.
Його слова, як після вогню дим...
Таких до зими, слід замітає сніг.
Він холодний Айсберг, місяць лютий,
А по знаку зодіаку - Водолій.
І до білого ложа прикутий,
Вітром обітне крила - пташці вольній.
Він самолюб, любить тільки себе...
За ним проллєш океан солоних сліз.
Не вміє любить погубить тебе,
А такі п'ють соки у красунь беріз.
Він не зігріє тебе, не зігріє...
Не марнуй на нього молоді літа.
Не дасть руки у час безнадії,
Ви з ним на різних планетах - орбітах.
Ти - поглянь у люстерко на себе...
Полюби себе... витри з очей сльози.
Ти молода і є шанс у тебе...
Не бійся холодних зим і морозу.
Вирви листочок вчорашнього дня,
Відкрий з нового аркуша сторінку.
Ти - обпекла руки, як до вогня...
Пам'ятай, все зможеш... ти- сильна жінка.