***
Ми знову
Ідемо у темінь
Ночі,
Де зорі та ворог
Не спить,
Бо ми є
Спецпризначення солдати,
Які на завдання захисту
України стали,
Від війни --
Народ свій
Охоронити
І... буде буря
Та грім гриміти
В тилах і на фронті
Зла,
Де спецназ діє
Злагодженим механізмом
Знищення ворога,
Коли це є
Наша доля,
Що вибрала
Кожного з нас
І ми, у Братстві
Святому --
Виконаємо, яси,
Як борг,
Що народу свого --
Приказ :
Захистити, кожного --
Від ворога кремля,
Коли москалі,
Як нечисть --
Мусить згинути
Вся до дна...
_____________________________
28.07.2024; Paris (Aurora) =======================
(!!!)
Автор :::
Катинський Орест
(Katynskyy Orest)
=======================