Мов би злетів від краю хати,
Ця зачудована мета –
Хотів бо крила, Боже, мати,
Хотів злетіти до Христа…
Але ж земне таке липуче,
Тримає чіпко – як злетіть?
На краї майже, висне круча –
Залишить як життєву квіть?
Приспів:
Для всього є в цім світі – час,
Стежина до любові Бога.
Усіх релігій й Людства, рас –
Земна, в колізіях, дорога…
Та розумієш – все умовне
На цій життєвій бистрині,
Земнеє і небесне лоно
Давно даровано мені…
Через ось цю таємну призму
Летять в нас райдужні світи
Й Христа свята Любов-харизма,
Що будить людяність знайти…
Приспів:
Для всього є в цім світі – час,
Стежина до любові Бога.
Усіх релігій й Людства, рас –
Земна, в колізіях, дорога…
З Любов’ю обійняти Землю,
Бо ж Матір є одна усім:
І з Космосу голубо-зелу,
Й нам старт у сім світів по сім…
Приспів:
Для всього є в цім світі – час,
Стежина до любові Бога.
Усіх релігій й Людства, рас –
Земна, в колізіях, дорога…
В’ячеслав Шикалович
03.04.2012р. – 03.11.2024р.
Мелодія на слова пісні: