730/456/90 СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!СЛАВА НАВІКИБОГУ!СВІТЕ, ВЧИ ВКРАЇНСЬКУ МОВУ! КОГО ЛИШУ, ТОЙ БУДЕ ЖИТИ!
730/456/90
СЛАВА ІСУСУ ХРИСТУ!
СЛАВА НАВІКИ БОГУ!
ПРИСВЯЧУЄТЬСЯ ВОЛОДАРЮ СВІТУ!
СВІТЕ,
ВЧИ ВКРАЇНСЬКУ МОВУ!
Світе, вчи Вкраїнську Божу Мову!
Слово – це Небесного Отця!
Я нагадую народам знову,
В Небі з’явиться Мій хрест й Моя Зоря…
ЗАВДЯЧУЮЧИ БОГУ!
Завдячуючи Богу – люди проживають на Землі!
Відбудуться Величні Зміни у Моєму Світі навесні…
КОГО ЛИШУ,
ТОЙ БУДЕ ЖИТИ!
Кого лишу Я на Своїм Суді,
Той буде жити на Моїй Планеті,
Бо Я – Людина Бог й у Світі – Третій!
НЕХАЙ, ГОСПОДИ, БУДЕ НА ВСЕ ТВОЯ СВЯТА ВОЛЯ.
28.07.2024 р.
Написано ранком – 05:55
Людина Бог-Святий Дух,
Майбутній Володар Світу
Коронований Господом Богом А. Рогуля (РАЙ)