Ти - розквітай як сад на землі
Наливай солодкими плодами.
Зійди зіркою щастя в імлі
Ясним сонечком під небесами.
Ти - не смій здаватись у житті!
День за днем іди до цілі , мети .
Гори ,як сонечко в почутті!
І світи, людям на землі - світи!
Люби життя , цей прекрасний світ!
Народились, щоб життя любити.
Вдихай у груди пахощі цвіт
Бо удруге життя не прожити!
Живи на землі, щоб любити!
І світи у променях любові.
Усміхайся світу, щоб жити!
Знайди у мові перли у слові.
Всім потрібно слова любові,
Щоб як квітка з роси, води - цвісти.
І даруй квіти волошкові!
Тим кого любиш і кохаєш ти.
2‐------
У казкових снах тебе зустрів
Ти - була схожа на троянду квітку.
До тебе підійти я посмів
Осліпила очі , як сонце влітку.
Вітер розчісує волосся
І ллється по плечах немов водограй .
Золоте, як стигле колосся...
Очі немов синій - синій небокрай.
Серцем і душею полюбив
І у думках немов квітку лелію .
Звучить водограй пісні мотив...
Від твоїх п'янких парфум я хмелію.
Я хочу, щоб стала моєю
І прошу у тебе твоєї руки.
Називаю тебе своєю, -
Щоб удвох у золоту осінь іти.
Ти Вселенна -яскрава зірка,
Яка малює у снах казкові сни.
Чарівна красуня квітка
Любов мого життя - моєї весни.