Настане час.
Мине війна.
І мир до нас,
Немов весна,
Прийде́. Й тужить
Не будем ми,
А будем жить
Усі людьми
У щасті вік,
Бо вже війна
Мине навік.
Міцна стіна
Її впаде
У тую мить,
Як мир прийде́,
В якому жить
Ми будем всі
У чарівній
Його красі
Всій на своїй
Землі, що в нас
Лише одна.
Наступить час
Цей, хай війна
Ще досі йде.
До нас все ж мир,
Що кожен жде,
Прийде́, у вир
Солодкий свій
Узявши нас,
Війні лихій,
Що йде в цей час,
Поклавши вмить
Кінець навік,
Щоб жи́ли ми
У мирі вік.
Євген Ковальчук, 06. 02. 2023