Вірш "Мім – охоронець Землі"
Земля в твоїх руках, така крихка,
Як сльоза, що на обличчі блищить.
Світ тремтить, у тиші нічній зника,
А серце в твоїх грудях ще болить.
Клоун смутку, що носить біль у собі,
Обійняв планету, як свою мрію.
У світі масок, у мареві днів,
Лиш ти бачиш правду у нічній зорі.
Світло згасло, і темрява все залила,
Та в твоїх руках ще жевріє надія.
І крізь біль, крізь сльози — твоя сила,
Бо ти любиш світ, хоч він не завжди вірний.
Побач світло в очах, що все ще живе,
І хай кожен твій рух буде теплим.
Нехай серце твоє не зламає зневага,
Бо ти — оберіг цієї планети.