Ну, що ж , привіт, найкращий друже,
Надіюсь , тобі добре там.
А нам, без тебе тут- недуже
Тебе шукали по слідам.
Вже рік пройшов, а ніби вчора
Сміялись ми , рахуючи медичку
Окоп , як хата , чиста нова
Усе охайно складено в привичку!
За кожного боровся, тратив сили
Заставив жити тих, хто не хотів
Ти всім казав, що ті не нили
Людей у бій очолити зумів
Ну, мало бути так, сказав би ти
Так мало бути, я повторю
Приймемо це, щоб далі йти
Крізь біль і сьози я говорю.
До тебе ввись, я знаю бачиш
Ти наш Герой, пишаємось тобою
Лелекою чи ангелом позначиш
У небі слід , яскравою зорою