*****
Так, як морозець
Пройде, як весна
Прийде, так кінець
Стріне свій війна,
Що у нас трива,
Точиться, іде
Й серце розрива
В грудях молоде.
Переможем ми
Всі і будем жить
Щасними людьми
Неповторну мить
Кожну – все життя,
Бо мине війна
Вже без вороття.
Мир, як і весна,
Прийде, та навік.
Житимемо в нім
Всі ми з вами вік
В ріднім, дорогім,
Любому краю.
Житимемо ми
В ньому, як в раю,
Щасними людьми,
Бо настане мир,
Щастя прийде теж,
Візьме нас в свій вир.
І не буде меж
Радості, яка
Огорне всіх нас,
Наче малюка
Ненька. Мирний час
Вже ось-ось прийде́
Так, як і весна,
Як навік пройде́
Ця страшна війна.
Євген Ковальчук, 28. 02. 2023