Ти диви! Які швидкі! Допір в хату м влізла
СМС у телефоні, наче в дупі клізма!
Відгук хочуть про поїздку, як води в жнива.
Перевізнику хвалений, я таки жива!
Хоч скрутило у поїздці, наче всі живі...
На карачках під сидінням шукать ЮЕСБІ?
Я ж то думала як фірма отака хвалена,
Значить про комфорт подбає... А значить про мене!
Як рекламу в тілівізорі зробили таку,
Баба думала - поїде, наче в літаку!
За поїздку не почула в радіві ні слова
І ні з дупи пирду і ні з писка мови!
Інформація уся схована у ничках...
Та скажіть пароль Вай- фая! Двійка? Одиничка?
Перевезення, мать вашу, значить міжнародні?!
А окропу бач не дали?! Пийте чай холодний?!
Чи у вас всі стюардеси недобрі такі?
Не а автобусах їм їздить! Літать на мітлі!
В ящиках заставлено води, то ви банда...?
Як не дали пасажирам - значить контрабанда!
Фірми назва із трьох букв. Піар! Охи! Ахи!
А я їздила й скажу вам, що сервіс до с.аки!
Валентина Дацко/ Урода 16/11/2024
Запрошую Вас на мій ютуб канал, який називається Гонорова пані! Там я озвучую мої гуморески.