Набрати обертів в контакті,
Побільше коментів в Ж\Ж...
Ночами віршики писати -
І цим я покорю тебе!
Всі твої фото подивився
І всі замітки прочитав,
І вже відразу закохався,
Бо все життя таку шукав!
Твоя пронизливість на авці,
На статусах твої думки -
Я закохався, закохався!
Мене ти сильно не суди...
Давай зустрінемось в реалі:
У ресторані чи в кіно...
Тоді ми ще цього не знали,
А зараз просто всеодно.
Я видаляюся з контакту.
Контакт - то зло і не кричи!
Я знаю, що казав багато,
Але в житті в тебе прищі!
Я теж Бред Пітом можу бути -
Для того треба фотошоп.
І кожен може досягнути
Краси мальованих ляльок.
Мораль вірша читайте нижче,
Що Інтернет - це все обман.
Не вірте всьому, що там пише...
Я говорю, бо знаю сам…