Ця мелодія написана давно, не для пісні, просто музика настрою. Можливо комусь вона допоможе створити відповідний стан душі при написанні свого твору... Буду щасливий, якщо це станеться...Значить не даремно писав...
Уявляю скільки чудових віршів з"явиться на нашому сайті завдяки "Елегії". Всі слова похвали у самій мелодії, неперевершено, друже! Горджуся нашим знайомством і співпрацею! Дякую!
Анатолійович відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
А я вважаю, що це мені випало щастя майже два роки тому зайти на наш сайт і знайти стільки вірних і талановитих друзів, у сузір"ї яких ти сяєш зіркою першої величини! (На pisni вже відіслав "Перше зізнання, зі словами)
Мелодія просто проникає до кінчиків душі: то меланхолійна, то офіційна, наче з якосїсь царемонії, то весняна, то осіння. Дуже сподобалась. Дякую за цю знахідку, я завжди використовую у творчості мелодії, у них- життя
Анатолійович відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00