Прийду… Стрічай…
З’явлюсь на горизонті". Олекса Удайко*“Прийду, стрічай” Яке магічне слово!...
Як стугонить від нього в жилах кров!
І все стає таким величним… Мово,
Даруй мені оту величність знов!
…Коли зустрілись двоє в чистім полі,
І в небі веселіє Сонця диск,
То певно: зустріч та – по Божій волі,
Бо в тому є таємний долі зиск!
Ту таїну сприйміть як одкровення,
Як неймовірно щедрий долі дар,
Як Божого перста помановення,
І не чекайте осуду й покар!
Нехай буяє ваша щасна доля!
Й радіє свято в небі Сонця диск…
На те ви заслужили… В чистім полі
Зустрів вас дзен - не ящір василіск!
19.06.2014
__________
*http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=506378
Зустріч двох половинок, то неймовірне диво, адже навіть з точки зору математика існує ну дуже маленька ймовірність зустрічі, а ще якщо згадати, які маленькі співпадіння призвели до зустрічі, знайомсвта, зародження кохання ...
Олекса Удайко відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, Миколо, за "живу" трактовку вірша і образів...