Вже осінь заповзла…Туманна й сіра…
І небо схлипує… і рюмсає дощем..
За твором Олекси Удайко
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=622932
-------------------------------------------------
Коли туман накриє з головою,
То легко тут піддатись на обман.
Завісу не відсунути рукою.
І ти вдихаєш, нібито дурман.
Тоді здається все якесь інакше.
Крізь пелену вже погляд в інший світ..
І те, що до сих пір було найкраще,
Тепер здається, ніби пустоцвіт.
А роси, що блистіли самоцвітом,
Тремтять, неначе краплі дощові.
Думками не літаєш вже над світом:
Натиснуті всі точки больові.
Заплуталось усе, як в павутинні.
Шукаю все я вихід із пітьми.
Крізь решето просіяні зернини...
Туман тут не притопчиш чобітьми...
Із сходу раптом ринуло проміння.
І зникла із очей вся пелена.
І впало із плечей, немов каміння.
Для всього тепер інша вже ціна.
Веселкою заграло все навколо.
Зі мною поряд ті, кого люблю.
Відчула тепер запах матіоли...
Невіру тепер в віру переллю...
Прекрасна Ваша поезія, пані Надіє!!! І музична та пісенна прикраса Ваших віршів суперові! Я Вашими творами смакую наостанок своєї роботи на комп*ютері. І от завжди відчуваю якийсь шматочок прикрості за свою неньку Україну. Така співуча країна, а такий малий має вибір пісень, щоб стати окрасою Ваших прекрасних віршів. Заради Бога, не ображайтесь. Це не на Вашу адресу. Щиро бажаю подальших Вам успіхів у Вашій красивій творчості!
Н-А-Д-І-Я відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую за підтримку та увагу, Миколо! Я намагаюся до віршів підібрати відповідно до змісту вірша картинку та пісню, щоб підсилити зміст.. Але, на жаль, дуже мало українських пісень, щоб я могла їх використати у кліпі.
Заходьте, завжди вам рада!