Я про тебе розкажу всім зорям.
Я про тебе розкажу всім квітам.
Я про тебе розкажу дорогам,
річці, полю... і усьому світу.
Яскравіше заясніють зорі,
ніжно-ніжно в небі зазоріють.
І розквітнуть ще пишніше квіти,
у зелених травах зарясніють.
І... ще швидше побіжать дороги
в світ широкий, весело та дзвінко.
І поля заколосяться житом,
і ріка понесе води стрімко.
Ще про тебе я шепну калині,
що шумить тихенько під віконцем,
й кучерявій вишенці маленькій...
як заглянуть у вікно із сонцем.
А почує яблунька в садочку,
зелен-листом ніжно затріпоче,
немов добре, любляче сердечко...
щось своє сказати тобі схоче.
Я про тебе розкажу всім зорям.
Я про тебе розкажу всім квітам.
Я про тебе розкажу дорогам,
річці, полю... і усьому світу!