До лікаря на прийом
Прийшла пишна дама,
Аналізи показала
Й запитала прямо:
-Мені вже за п’ятдесят,
Це вже не шістнадцять,
То чи зможу я прожити
Ще так років з двадцять?
Лікар каже: Розкажіть,
Алкоголь вживаєте?
-Та ніколи, як же можна!
-То, може, гуляєте?
Потайки від чоловіка
Коханця не маєте?
А на пиво й цигарки
Самі заробляєте?
-Та про таке мені навіть
Подумати сором!
Усе життя керувала
Я дитячим хором,
Я не вірю в забобони,
Маю серце золоте,
В мене є свої закони:
Сім’я й робота – це святе.
-А не пробували ви
Стриптизом зайнятися,
Чи партнерами в інтимі
Інколи мінятися?
Хоч раз на рік дозволити
Курортний роман…
Дама зблідла: -Що ви, що ви,
Не соромно вам?
Лікар каже: -Не хочете
Такої мороки,
То тоді навіщо жити
Вам ще двадцять років?