В Різдво кабалісти впровадили бізнес,
А людство талмудно шифрують числом…
Вже всі пророкують – та це ж кінець світу,
Згадавши Йоанових шісток число.
Спізнились ви трохи, панове пророки,
У них вже давненько в ходу digital,
Як приклад, війна сорок першого року,
Яку Шікльгрубер у червні почав…
Число двадцять два кабалісту фартове,
Тому цим числом drang nach osten пішов,
Забравши життя у десятків мільйонів,
Бо так повелів йому "зодчий" Сіон…
Тому будьте певні і будьте готові, –
В цей рік вони створять ще дужчий мордор,
Цим Путін-Шаломов зайнятись готовий,
Якщо всі не станете в Церкві Христовій
Молитись щоб ними зайнявся Господь.