- Привіт! Нове щось в тебе? Я вітаю...
А у думках: Люблю... Скучаю...
- Ну як життя? А як твоя робота?
А між рядками ніжність і турбота...
- Важкий був день? Ну що ж, відпочивай...
А ладна ж прихилити неба край...
Банальні фрази... а поміж словами...
Веселка кольоровими стьожками...
Ну все... бувай... і лагідної ночі!
А подумки... в твої обійми хочу...
В мовчанні зміст... затертість фраз...
Та заборонена надія...
без прикрас...
18.03.2012р.
так...ми такі, завжди чекаємо, що здогадаються про не сказанене написане...одні надії змінюють інші...краще про взаєморозуміння...без слів, коли почуття - одне на двох...
Лія*** відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
За взаєморозуміння!!! А вірш річної давнини... як багато за цей час змінилось... зате залишились от такі вірші...
Теперь, наверное, многие письма
Перечитаю-переосмыслю
Буду меж строчек что-то искать
И отправительниц донимать:
"Шо ты вот этим имела ввиду?"
Я ж по любому что-то найду...
Лія*** відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Не переусердствуй а то будет финал, как у "Несчастного случая"