Цілу ніч звучала жаб'яча симфонія;
Вже переспівали *всьо* і все, -
Про *камыш*, який * шумит и клонится*,
І про те, чи Галя воду донесе.
Розіклали все на голоси і партії,
Так завзято квакали всю ніч, -
І про вольницю й козацьку хартію,
І що вже комусь пора голівку з пліч...
А на ранок, лиш зоря зайня́лася,
На болото сірий бусол прилетів,
Все затихло, пісня обірвалася, -
Він співців нічних до вечора ловив.