Любителям гумору...
Спозаранку до лікаря прийшла молодиця,
Губи ледь підфарбувала, новенька спідниця…
Лікар скоса подивився: знайому особа,
Присідайте, запрошує, шкельця взяв на лоба.
Розказуйте!.. Боже милий, і тут почалося…
«Все болить у мене доктор, лиш окрім волосся…
Руба в спині, ноги ниють, у вусі стріляє,
При ходьбі буває часто від вітру хитає…
Голова болить щоднини, сльози заливають,
Як мені так дальше жити, просто вже й не знаю?»
Усміхнувся хитро лікар і промовив слово:
« А мені чомусь здається, що Ви є здорова…
Позавчора бачив зранку Василя у хвіртці,
Вчора Петра, що так шмигнув, при живій то жінці…»
- О, Господи Боже милий! Невже люди знають?
На одне здорове місце і то зазіхають.