Пародія на пародію Тараса Комаринського
http://www.poetryclub.com.ua/getpoem.php?id=720145
Я коли лягаю спати,
І навалюється сон,
Відчуваю, як щось дивне
Лізе до моїх вікон.
Пролізає крізь шпарини,
Й на подушку крадькома,
Щоб у голову залізти,
Бо набридла вже пітьма.
Муза вскочила у мозок,
Щоб навести марафет,
Звідки не візьмись, знайшлися,
Задум, рима і сюжет.
Я б проснулась, записала,
Та не вгледіла біди,
У нетбуці сайт відкритий -
Муза вскочила туди.
Зараз в клубі поетичнім
Розгулялася вона...
Ну а я проснулась зранку,
Чи то п’яна чи дурна.
Що ж у сні намудрувала?
Що за рима, за сюжет?
Всі слова перемішались,
В апетитний вінегрет.
Та на сайті, як читаю,
Під віршем чуже ім’я.
Сто відсотків, помічаю,
Що таке писала я.
10.11.2018