Жонглює вітер листям восени,
Змішались кольори у вирі.
Крилатки ще танцюють в ясенів,
Хоча плоди давно дозріли.
Яскравий клен у жовтому вбранні,
Сумах багряно- золотистий.
Калинові горять тепер вогні.
Мозаїка листків барвиста.
Бо в осені сузір*я кольорів,
І кожен лист, як поцілунок
Уперемішку з вітром майорить -
Осінній щедрий подарунок.
І кольорова стежка всіх веде
На дивний карнавал осінній,
А вітер гривою іще пряде,
Покірно листя гне коліна.
(Крилатки - плоди ясена. Сумах - декоративне дерево. На світлині я під ним.)
Кольорова осінння краса,
Манить усіх до себе.
Пливе та щастя полоса,
Зігріває душу у тебе.
Світлий і теплий вірш, котрий несе добро і насолоду, дорога Світлано!Щастя тобі, сонячного настрою та яскравих емоцій!
А світлина просто