Присвячую Le Magnifique
Т алант зваблення брюнеток, блондинок -
А ртистично-красивий вчинок.
Є днає розпустою двох коханців.
М ачо - увечері, сім’янин - вранці.
Н ічого наче й не сталося -
Е кзотично-вершково кохалися.
П росто і все зрозуміло:
О дна - для розваг, для тіла…
Б агато шампанського, квіти.
А дружина - штамп в паспорті, діти,
Ч оловіка повинна любити.
Е гоїст? Ловелас? Казанова!!!
Н е зупинить його й сивина,
Н авпаки: анонімно-таємне побачення,
Я к полуничка у збитих вершках.
P.S. Всі особи вказані у акровірші - вигадані.
Співпадіння - випадкове.
Сподобалось - це не те слово, дуже сподобалось - ще не зовсім те слово, неймовірно сподобалось - вже щось ближче, але все одно ще далеко не те слово, а далі - мені, напевно, варто поповнити свій словниковий запас, аби знайти відповідник, як саме сподобалось. Поетичного Вам натхнення і здйснення всіх найкращих бажань, Марійко!!!
Смерічка відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00