Ти прийдеш у мій світ і полюбиш вірші,
Які я пишу вкотре для тебе.
Зрозумієш, що день без моєї душі,
Наче день без блакитного неба.
Ти сприйматимеш те, чим захоплююсь я,
І навчиш мене гри на гітарі.
Я тобі доведу, що я тільки твоя,
Що ми створені бути у парі.
Ти будеш таким ніжним, як рання весна.
Цілуватимеш трепетно губи.
Ти ще досі один, і я досі одна....
Але разом ми все-таки будемо.