Довіра - наче квітка едельвейса,
До неї нелегкий тернистий шлях.
Минаєш кам'яні, гірські ти плеса,
Щоб опинилася вона в твоїх руках.
Вона - тендітна, ніжна і вразлива,
Боїться підступу і черствої брехні,
Зламатись може, як зникає віра
Й серця стають, неначе кам'яні.
І повернути їй життя є дуже важко,
Щоб відродилася і знову ожила.
Та при великому бажанні, це -не тяжко.
Дивись - довіра знову розцвіла.