Нещодавно побачила світ моя перша поетична збірочка "Від душі до душі"!
То ж щиро запрошую Вас, мої дорогі поетклубівці, розділити разом зі мною цю радість!
З нетерпінням чекаю Вас на презентації, яка відбудеться в м. Івано-Франківську 13 жовтня 2013 року о 13.00 год. в приміщенні обласного часопису "Галичина" за адресою вул. Січових стрільців, 25 (І поверх, конференцзал)
Буду рада зустрічі з Вами!
З повагою Леся Геник:)
Леся Геник відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую,п. Вікторе!Шкода щодо даличини, та що вдієш... Хай Бог Вам стане до помочі, а приїде, тоді якось і перетнемось!
Дякую, і ще раз вітаю із сьогоднішнім Святом!!!
ЛЕСЮ,
ЩЕ РАЗ ТЕБЕ ВІТАЮ!
Моя душа буде з тобою на презентації.
Назва збірки дуже вдала. Вона підкреслює духовність твоєї поезії і її призначення.
В цю прагматичну епоху духовність і душевність - це ті два чинники, які врятують людей від бездуховності, черствості душі та жорстокості.
Я знаю по собі, як позитивно впливають на читачів твої слова, і які дивовижні емоції відчувать ті, хто вчитується у твої рядочки, а особливо ті, хто на твоїй хвилі - вони отримують насолоду, або дивовижний стан душі, як після причастя...
БАЖАЮ ТВОРЧИХ УСПІХІВ!
З ПОВАГОЮ, Я
Леся Геник відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Дякую, п.Олю, за такі, щирі і щедрі на похвалу, слова! Мені приємно, що подумки будете поруч!
Хай Бог благословляє Вас у кожному дні, у кожній хвилині!