Не день - а Велика Турбота!
Сьогоднi на свято до ФЕЙ
з країни ТАК-ХОЧЕТЬСЯ-ТоРТА
прибуде багато гостей!
Я торт приготую на славу!-
стрибатимуть ФЕЇ до хмар!
( Я знаюся добре на справi-
я номер(№1) кулiнар! )
Тому я беру:ПОЛИВАЛКУ,
ВIДЕРЦЕ,КАСТРУЛЬКУ,САЧОК,
ЧАРIВНУЮ ПАЛКУ-КОПАЛКУ,
ДIРЯВИЙ ПРОЗОРИЙ МIШОК,
ПОЦУПЛЕНЕ НИШКОМ ЯЕЧКО,
в кишеню - ПIВ-ЖМЕНI МУКИ,
(...здивованi гостi i ФЕЄЧКИ
мiй тортик з"Їдять - залюбки! )
ДЛЯ КРЕМУ Ж ПОТРIБНО ЗМIШАТИ
З ПIСОЧКОМ - СМАЧНИХ ЧЕРВ'ЯКIВ,
ВОДИ IЗ КАЛЮЖI ДОДАТИ,
ШКАРПЕТКУ,що Хтось загубив,
РОЖЕВИХ ПЕЛЮСТОК ТРОЯНДИ,
СКЛЯНУ НАМИСТИНУ,ЖУКА,
КАРТИНКУ З ЗОБРАЖЕННЯМ ПАНДИ
I ЛАПКУ СУХУ ПАВУКА...
Трудилася цiлу годину...
( з пiсочницi кроку - нi-нi...)
Та щось на святкову гостину-
нi ФЕЙ,нi гостей на конi...
То ж МАМА сьогоднi - за ФЕЮ,
у гостi запросим - Кота...
(дарма вiн втiкає вiд мене!...)
-Зозулько,яка СМАКОТА!