Дощ звучить за вікнами дзвіночком -
То весна кує тепла мечі...
Хочеться згорнутися клубочком,
Муркотіти на твоїм плечі...
Заховатись від думок і світу
В затишку твоїх надійних рук,
І на ноти веснянОго вітру
Твого серця заспівати стук...
Пригорнутись, ніби на прощання,
До тремтіння, щоб відчути щем...
Споглядати як прийдЕ світання
Вмите до рум'яності дощем...
Щоб душа позбУлась обладунків...
В неї ж крила, Янгола незгірш....
...ПелюсткАми ніжних поцілунків
На мої долоні ляже вірш...
ПІСЛЯМОВА.
Нам на сьогодні сніг передають...
Весна холодна, мабуть в тому й суть,
Що захотілось крапельки тепла,
Тому цей віршик Муза принесла...
Він не найкращий з-поміж інших рим,
Та якось стало мені добре з ним...
хорошее стихотворение...весна с мечом это, что-то новое, Люба...наверно это война так на Вас подействовала... всё же лучше пусть весна придет с букетом
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Да...наверное...
Спасибо, Володя, и, действительно, пусть вёсны в нашей жизни будут только с букетами....
У вас там - дощ, в окремих регіонах - сніг,
Весна така неординарна, горе й сміх,
Змішались різні почуття у круговерті,
У когось - все в душі, а в іншого - відверті.
Та головне, щоб люди були щирі,
А у віршах слова були правдиві!
Любов Ігнатова відповів на коментар $previous_title_comm, 01.01.1970 - 03:00
Нам теж сьогодні сніг передають...
Весна холодна, мабуть в тому й суть,
Що захотілось крапельки тепла,
Тому цей віршик Муза принесла...
Він не найкращий з-поміж інших рим,
Та якось стало мені добре з ним...