Ні, не зрадить тебе жінка,
Якщо вірно любиш.
На усе життя стежинка,
Якщо вбік не ступиш.
Жінка промінь сонця ясний,
Якщо вміло гріти.
Кущ калини в лузі рясний,
Якщо їй світити.
Не обмане й не покине,
В роках не остине.
Як кохання лебедине,
То воно не згине.