Черемха зацвіла в гаю,
Від аромату дух спирає.
Коли зустріне доленьку свою,
Ніхто з нас наперед не знає.
Прийде вона у молоді літа,
А чи коли на носі старість.
Та є на світі істина проста,-
Кохання нам приносить радість.
Триватиме воно усе життя,
А чи згорить миттєво, як сірник.
Минає все без вороття,
Але лишає в серці слід...